ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

Motorland, penúltima prova d’un CMV més emocionant que mai

31/08/2016

Velocitat

Horaris del cap de setmana en el document adjunt.  

El Campionat del Mediterrani de Velocitat arriba a la recta final de la temporada amb la penúltima prova, que es disputarà aquest cap de setmana al circuit de Motorland. Amb l’emoció i els nervis a flor de pell, els pilots de la FCM es desplaçaran en massa per participar a una de les curses més decisives del campionat.

A diferència de les Open 600 i 1000, que tancaran la temporada aquest diumenge al traçat de Motorland, les categories Challenge Honda CBR 250R, Copa Honda CBR 300R i Copa Rieju no ho faran fins el proper mes d´octubre a Calafat, on tindrà lloc la darrera prova del curs 2016.

Amb Marc Miralles i Alejandro Rubio ja proclamats campions de les categories Open 600 i Open 1000, l’emoció d’aquest cap de setmana a la localitat d’Alcañiz se centrarà en la resta de categories en joc.

Dos aspirants per categoria

D’una classificació amb 22 pilots, només dos arriben a la penúltima prova de la temporada amb opcions reals d’aconseguir el preuat títol Copa Honda CBR 300R: Eduard Melgar i Ferran Hernández.

El pilot del Bages arribarà al circuit de Motorland carregat de confiança, després de la brillant actuació en la darrera cursa al circuit navarrès de Los Arcos. Eduard Melgar, per la seva banda, procurarà aconseguir un bon resultat que el permeti mantenir, o augmentar, l’avantatge de 26 punts sobre Hernández. L’objectiu del pilot del Maresme és ambiciós: aconseguir el segon campionat consecutiu.

Després d’una gran igualtat al llarg de tota la temporada, els pilots de la Challenge Honda CBR 250R, Èric Farran i Aurel Nyul Verlaque, lluitaran per sortir del circuit de Motorland amb plenes opcions de jugar-s’ho tot en l’última cursa al circuit de Calafat. De moment, el català suma 10 punts més que el pilot francès. L’espectacle està servit.

La lluita final entre els pilots més destacats de la Copa Rieju també pinta d’allò més trepidant, amb Daniel Mogeda i Alejandro Doyle separats per només 7 punts.

La Copa Rieju s’estrena a Motorland

Els pilots de la Copa Rieju estan d’enhorabona, ja que aquest cap de setmana trepitjaran per primera vegada el circuit de la localitat d´Alcañiz. La Copa Rieju no ha deixat de créixer des de la seva creació, fa tot just tres anys. Des d´aleshores, tant el nombre de pilots, com el nombre de proves, ha anat augmentant fins arribar a les 16 mànigues en 8 circuits diferents en aquest 2016. Lluny queden els 5 traçats que van conformar el calendari de la Copa Rieju la temporada 2014.

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

  1. Fitxer adjunt
AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing