ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

Hernández, Mogeda, i el debutant Cerezo, brillen en la 6ª cursa del CMV a Los Arcos

22/08/2016

Velocitat

El Campionat del Mediterrani de Velocitat va celebrar el passat 31 de juliol la sisena prova de la temporada al circuit navarrès de Los Arcos. Tot i tractar-se d’una cursa al vell mig de les vacances d’estiu, els pilots de la FCM van respondre amb una gran participació i oferint, com sempre, un gran espectacle.

Ferran Hernández, pilot de la Copa Honda CBR 300R, puja a l’esglaó més alt del podi per segona vegada aquesta temporada.

El jove pilot de Castellnou de Bages va acariciar el doblet a terres navarreses, després d’endur-se la segona cursa de la jornada, i quedar a menys de tres dècimes del vencedor de la primera, Alejandro Díez.

L’alegria del barceloní Guillem Erill, poleman del dia, va durar només tres voltes, les que va necessitar el francès Cauchi per superar-lo. Cauchi, molt entonat en els primers compassos de la jornada, no va ser capaç de finalitzar la cursa.

Després d’onze voltes amb mil i una alternatives al capdavant de la cursa, liderada per fins a sis pilots diferents, Alejandro Díez va ser el més ràpid en els revolts decisius, enduent-se d’aquesta manera la victòria final en una renyidíssima arribada amb sis pilots creuant la bandera de quadres de manera pràcticament simultània: primer Díez, segon Melgar, tercer Sánchez, quart Hernández, cinquè Erill i sisè Canales.

Si la primera cursa de dia de la Copa Honda CBR300R al circuit de Los Arcos va presentar diverses alternatives, la segona va tenir només un nom propi: Ferran Hernández. El del Bages va dominar la cursa pràcticament de dalt a baix. Només Melgar i Torres van eclipsar el domini d’Hernández en les dues primeres voltes. Adrián Torres va ser l’únic pilot capaç de seguir el ritme infernal d’Hernández, qui va creuar exultant la bandera de quadres. Torres i Melgar van ocupar la segona i tercera posició en la segona cursa del dia.

Detallàs de Ferran Hernández amb Beatriz Neila

D’aquesta manera, Hernández va pujar a l’esglaó més alt del podi per segona vegada aquesta temporada,  acompanyat del líder de la classificació, Eduard Melgar, i Alejandro Díez.

Més enllà de rebre la copa que el coronava com a campió de la jornada, Ferran va voler mostrar un missatge de suport per a la pilot Beatriz Neila, lesionada fa unes setmanes. Detall de campió!

Farran i Cerezo dominen la Challange Honda CBR 250R

Per altra banda, en la categoria Challange Honda CBR 250R, victòria del líder, Èric Farran, en la primera cursa, i per Adrián Cerezo en la segona. Cal destacar les fantàstiques actuacions tant del francès Aurel Nyul Verlaque, com de l’aragonès Marcos Barrientos, tots dos lluitant fins al final per aconseguir la primera posició.

Mogeda no afluixa ni per vacances.

Els pilots més jovenets del Campionat del Mediterrani de Velocitat, els de la Copa Rieju RS3, tampoc van faltar a la cita a terres navarreses.

Daniel Mogeda, actual líder de la categoria Rieju, va tornar a mostrar-se intractable una vegada més. L’actual campió de la PromoCat1, que enguany ha fet el salt a la Copa Rieju, va deixar palès una vegada més el seu gran talent sobre les rodes, primer aconseguint la Pole, i després enduent-se la primera de les dues curses de la jornada, només set centèsimes per davant d’un rapidíssim Alejandro Doyle, qui va estar a punt d’amargar la brillant actuació de Mogeda. L’alemany Alan Kroh va liderar el grup perseguidor, creuant la bandera de quadres en tercera posició, i només unes dècimes per davant de Nil Roig, quart.

La segona cursa del dia va tenir com a vencedor el local Unai Orradre. El pilot pamplonès va sorprendre amb una fantàstica segona cursa on no va donar opció a cap dels seus rivals. L’austríac Tristan Walch va firmar la millor actuació de l’any finalitzant la segona cursa de la jornada en una merescudíssima segona posició, mentre que Alejandro Doyle va finalitzar tercer, assegurant-se d’aquesta manera una plaça en el podi final, el qual el va estar conformat pels pilots Daniel Mogeda i Unai Orradre i l´esmentat Doyle.

La propera cursa del Campionat del Mediterrani de Velocitat tindrà lloc el proper 4 de setembre al circuit de Motorland, Aragó. 

 


Fotos: Pix Motorr 

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing