ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

Magnífica Quadresistència a Can Taulé

05/06/2016

Quad

La Quadresistència ha celebrat la tercera prova de la temporada aquest diumenge a l’àrea de motor de Can Taulé. Un total de 36 pilots s’han donat cita a la cursa que marca l’equador de la temporada de la Copa Catalana de Quadresistència.

Com en totes les curses que ha celebrat aquest cap de setmana la Federació Catalana de Motociclisme, s’ha guardat un emotiu minut de silenci en memòria del pilot balear de Moto2, Luís Salom, tristament mort aquest passat divendres.

Després del respectuós minut de silenci, s’ha donat el tret de sortida a la cursa sota una intensa calor. Malgrat el sol i les altes temperatures, el traçat de Can Taulé ha aguantat sense pols al llarg de tota la jornada, gràcies a les abundoses precipitacions de dissabte que han ajudat a mantenir humit els 3km de recorregut.

Pel que fa a l’apartat esportiu, cal destacar l’espectacular batalla entre els pilots Daniel Vilà i Guillem Ullastres en la categoria Q1. En la primera màniga els aficionats han vibrat amb la conducció al límit de tots dos pilots, una pugna que finalment s’ha endut Daniel Vilà.

Les coses han canviat en la segona màniga, on Guillem ha estat el més ràpid i de retruc ha aconseguit pujar a l’esglaó més alt del podi. Daniel Vilà ha aconseguit la segona posició final, mentre que Francesc Xavier Obradó ha tancat el podi.

En la categoria Q2 la victòria ha estat per Pol Guitart, després de firmar un segon lloc en la primera màniga i aconseguir la victòria en la segona. Albert Vivó, molt intens al llarg de tota la cursa, ha fet segon, mentre que Lluís Quer ha tancat el triplet guanyador.

En QAmateur el protagonisme se l’ha endut un debutant en la Quadresistència, Pedro Antonio Marín. El pilot de la PM Figueres ha sorprès a tothom amb dues curses magistrals. La primera màniga amb victòria, mentre que en la darrera ha aconseguit la segona posició; millor debut impossible! Roberto Anton ha pujat en el segon esglaó del podi, després de vèncer en una competida segona màniga. Kevin Solbas, molt regular al llarg de tot el dia, ha tancat les posicions de podi.

La propera cursa de la Copa Catalana de Quadresistència se celebrarà el proper 25 de setembre a Ravós del Terri.

Classificacions en el document adjunt.

Fotos: Joan Santos. 

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

  1. Fitxer adjunt
AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing