ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

65 pilots participen al trial open de Catalunya celebrat a la Pobla

23/05/2016

Trial

Aquest cap de setmana s’ha disputat la segona prova de la temporada del Campionat de Catalunya de Trial Open a La Pobla de Segur.

La cursa, organitzada pel Moto Esport Pallars, ha comptat amb una molt bona participació de 65 pilots, els quals han elogiat les magnífiques condicions del recorregut i el disseny i varietat de les zones; algunes humides i amb pedres, i d’altres seques amb terra i pendents verticals.

Pel que fa els resultats del dia, Oriol Noguera ha guanyat amb solvència la categoria Màster, després de completar les dues voltes amb només 2 punts de penalització. El pilot de Sant Llorenç de Savall ha firmat un trial pràcticament perfecte. Marc Riba, segon en el trial de La Pobla de Segur, s’ha vist durament penalitzat en les zones 4 i 6 de la primera volta, les quals l’han deixat sense opcions de lluitar per la victòria. Bernat Seuba ha completat el podi.

La categoria Fèmines, amb cinc pilots competint a Promo, se l’ha endut la vallesana Berta Abellán. La pilot del MC La Clau ha sumat la meitat de penalitzacions que la segona classificada, Maria Giró. Neus Múrcia, tercera a La Pobla, ha competit fins al final amb opcions d’arravatar la segona posició a la penedesenca, però finalment Giró s’ha mostrat força més regular al llarg de les dues voltes. Per altra banda, Carla Caballé i Alba Lara segueixen progressant cursa rere cursa i cada vegada se les veu amb més confiança.

La categoria Promo ha estat per Jordi Ramonet, qui només ha sumat 10 punts de penalització. Joan Miquel ha pujat al segon esglaó del podi, mentre que Miguel Cepillo ha fet tercer.

Ramon Caellas ha estat l’autèntic protagonista de la categoria Open. El pilot del MC Sitges ha guanyat amb solvència la segona prova de la temporada, després de quedar-se a les portes de la victòria en la darrera cursa celebrada a Ripoll. Jordi Roquet i Andreu Bou han completat el podi.

Òscar Pons ha guanyat la categoria Base en una cursa on Roger Casas, segon, i Francisco Molins, tercer, han mantingut opcions reals d’endur-se la victòria en una preciosa i renyidíssima disputa entre tots tres pilots.

La propera cursa del Campionat de Catalunya de Trial Open se celebrarà a Sant Corneli. 

Classificacions en el document adjunt. 

Fotos: Fidel Reig 

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

  1. Fitxer adjunt
AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing