ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

Gran festa de la velocitat al Parcmotor Castellolí

22/05/2016

Velocitat

Bon ambient i bon clima en un circuit de Castellolí reasfaltat i en perfectes condicions.

Aquest cap de setmana la velocitat catalana ha ofert un nou espectacle de velocitat al Parcmotor Castellolí, escenari on s’ha disputat la quarta prova del Campionat del Mediterrani de Velocitat i la segona del Trofeu Català de Velocitat Clàssiques. Més d’un centenar de pilots han competit dividits entre les categories: Copa Honda CBR 300R, Copa Rieju, Challange Honda CBR 250R, Open 600, Open 1000 i Clàssiques.

Al llarg de tot el cap de setmana l’activitat dins les instal·lacions del Parcmotor ha estat d’allò més trepidant, ja que més enllà de les curses, també hi ha hagut activitats paral·leles com la presentació de l’escola Talents Parcmotor.

Els aficionats que s’han acostat fins a les instal·lacions de l’Anoia han pogut gaudir d’allò més d’unes curses molt emocionants sobre un traçat reasfaltat i que ha agradat molt a tots els pilots.

El mataroní Eduard Melgar (Copa Honda CBR 300R) ha sumat una nova victòria aquest cap de setmana que li permet augmentar en 48 punts la distància sobre el segon classificat, Ferran Hernández. Melgar ha firmat una jornada amb fantàstiques sensacions, amb una segona posició dissabte i una primera posició diumenge. Dissabte, la victòria va ser per un inspiradíssim Guillem Erill, malgrat que la bona cursa del català no ha tingut continuïtat diumenge on no ha passat la cinquena posició i finalment s’ha hagut de conformat amb la segona posició del podi final.

Tot i que una cinquena posició pugui semblar poc, si comprovem com ha estat l’arribada a la bandera de quadres en la segona màniga, comprovem que ha estat d’allò més renyida i amb un final a cara o creu on qualsevol pilot podria haver aconseguit la victòria, fins i tot el cinquè classificat. Antonio Sánchez, amb una quarta i una magistral segona posició en el dia d’avui, ha tancat el podi de la Copa Honda CBR 300R.

Pel que fa la Copa Rieju, el vencedor en el dia d’avui ha estat Alejandro Doyle, qui ha aconseguit una agònica victòria en la segona màniga que l’ha permès pujar a l’esglaó més alt del podi de Castellolí. L’actual líder d’aquesta competició, Daniel Mogeda, ha firmat la segona posició, després de vèncer la cursa de dissabte i finalitzar segon diumenge. Nil Roig, pilot que clarament ha anat de menys a més en aquesta temporada, ha tancat el podi. Amb els resultats d’aquest cap de setmana es demostra novament l’espectacular igualtat d’aquesta categoria de formació, on en només quatre escenaris: Albacete, Alcarràs, Xest i Castellolí, hi ha hagut fins a quatre vencedors diferents: Daniel Mogeda, Alejandro Doyle, Nil Roig i Aaron Ruíz.

Aurel Nyul-Verlaque ha estat el clar protagonista de la Challange Honda CBR 250R amb dues victòries tant dissabte com diumenge. Èric Farran i Álvaro Díez han completat el podi del Parcmotor Castellolí.

Tots els pilots, ja fossin els de Copa Rieju o Copa Honda, han volgut destacar l’evident millora de l’asfalt del Parcmotor, reasfaltat recentment. Fins i tot, més d’un pilot ha confessat que el Parcmotor ha passat a formar part del seu top3 de millors circuits on ha competit; uns comentaris que evidencien la millora de les instal·lacions de l’Anoia.

Pel que fa a la categoria Open 600 la victòria ha estat per Marc Miralles, Said Dahan ha fet segon, mentre que Joan Antoni Pérez ha tancat el podi. En la categoria 1000 el vencedor ha estat Marc Creu, qui ha superat a Jacob Pérez, segon, i Josep Antoni Seguí, tercer.

La celebració de la cursa, com hem dit a l’inici, també ha comptat amb la participació del Trofeu català de Velocitat Clàssiques, una competició que ha experimentat un creixement extraordinari els darrers anys.

Com és habitual, la graella de sortida de les Clàssiques ha presentat un aspecte sensacional, amb més de 40 motos esperant l’apagada de llums del semàfor del Parcmotor Castellolí.

Antoni Guinovart ha vençut la cursa amb 8 segons de marge sobre el segon classificat, Manuel Segarra. Alfredo Morant, amb un constant frec a frec amb Segarra, ha finalitzat tercer a només unes poques dècimes del pilot del MC Roquetes. Amb tot, el resultats per categories han estat els següents:

Manuel Segarra, segon a la classificació general, ha sigut el més ràpid de la categoria Clàssic 80, per davant dels pilots Josep Ferrer i Albert Vila, segon i tercer respectivament.

A Clàssic 70 el guanyador ha estat Pere Auradell, Fernando Campoy ha fet segon i Alfonso Alcolea, tercer.

Blas Sánchez ha sigut el més ràpid a Clàssic B, relegant a la segona i tercera posició els pilots Juan Cantón i Joaquin Fernández.

Juan Bultó ha fet primer a Clàssic C, mentre que Joan Fabregat i Alberto Marquina han completat el podi. Finalment, Alfredo Morant, tercer a la general, ha vençut a Maxi Clàssic, on Antonio Merino ha fet segon i Jorge Cabanes tercer.

 

La propera cursa del Campionat del Mediterrani de Velocitat es disputarà el proper 26 de juny al circuit de Barcelona-Catalunya, Montmeló.


Fotos: Joan Santos 

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing