ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

Magnífica segona jornada de Quadresistència al Circuit d´Almenar

10/04/2016

Quad

Aquest diumenge s’ha disputat la segona cursa de la temporada de la Copa Catalana de Quadresistència al Circuit lleidatà d’Almenar. La 7a edició de la Quadresistència d’Almenar,  organitzada pel Club Esportiu Circuit El Terré d’Almenar, ha congregat els millor pilots de l’especialitat de les quatre rodes, amb una gran participació de 36 pilots.

Pel que fa als resultats de la jornada, a la categoria reina, Q1, Daniel Vilà s’ha erigit com el gran protagonista del dia després de completar dues molt bones mànigues que l’han permès pujar a l’esglaó més alt de podi. Amb aquesta victòria, Vilà farà un salt important en la classificació, després de no haver tingut la sort de cara en la primera cursa de la temporada. El segon classificat a Q1 ha estat el pilot Oriol Vidal, seguit de Xavier Obradó. Guillem Ullastres, que arribava líder a la segona cursa de la temporada, ha quedat fora del podi després de no puntuar en la primera de les dues mànigues.

Pel que fa a la categoria Q2, Pol Guitart ha vençut després de completar una tercera i una primera posició en totes dues mànigues. Lluïs Quer s’ha quedat a les portes de la victòria, i finalment s’ha hagut de conformat amb la segona posició. Albert Vivó ha completat el podi de la categoria Q2.

Finalment, la categoria Trofeu, la qual ha comptat amb un total de 20 pilots en pista, ha estat per Roberto Antón. Kevin Solbas ha pujat al segon esglaó del podi, mentre que Marc Moreno ha finalitzat en tercera posició.

La tercera cursa de Quadresistència de la temporada se celebrarà el proper 5 de juny a les instal·lacions de Can Taulé.

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing