ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

Melgar, Mogeda, Miralles i Rubio colpegen PRIMER

21/03/2016

Velocitat

Melgar, sobre una Honda CBR 300R, i Mogeda sobre una Rieju RS3, es van imposar en una primera carrera del Mediterrani marcada per les variants meteorològiques al circuit d´Albacete.

Una comitiva de més de seixanta pilots es va desplaçar, el passat cap de setmana, fins al circuit d´Albacete, on es va donar el tret de sortit a una nova edició del Campionat del Mediterrani de Velocitat.

Va ser un cap de setmana meteorològicament complicat, el qual va provocar més d´un maldecap, sobretot a l´hora d´escollir els pneumàtics, ja que per a la cursa de dissabte les condicions del cel eren variables, amb una tanda d´entrenaments passats per aigua, i la màniga amb l´asfalt mig sec.

Eduard Melgar comença la temporada de deu

En l´aspecte esportiu, la primera cursa es va disputar amb el cel cobert, fred a l´ambient, l´asfalt mig mullat i amb poc grip, malgrat tots aquests condicionants, la sortida es va saldar sense incidents, amb Eduard Melgar encapçalant el grup. Eduard Melgar va escapar-se des de l’inici, però Torres, Cauchi i els germans Sánchez-Caro no l´hi van permetre, iniciant-se unes voltes espectaculars amb intercanvis en la primera posició per part de Melgar, Torres i Sergio Sánchez-Caro. Darrere d´ells, el grup es va anar estirant, un fet que no va impedir veure alguns bons avançaments i disputes trepidants entre tots els participants.

Finalment, es va imposar Eduard Melgar, molt justet, seguit de Gómez-Caro i Cauchi, entrant els cinc primers classificats en només mig segon de diferència.

Amb el canvi de cilindrada i altres millores, les motos van rodar al circuit d´Albacete gairebé dos segons més ràpid per volta que en l´edició del 2015.

La segona mànega es va disputar diumenge, amb un sol radiant i unes perfectes condicions per a disputar una cursa de motos.

Novament, Melgar es va fer amb el liderat de la prova en els primers revolts, seguit de Torres i Hernández. Al cap de poques voltes, es va formar un quintet comandant la màniga, amb Melgar, Torres, Hernández, Mario Gómez-Caro i Cauchi, que no es donaven treva en cap revolt del traçat.

A mitja cursa, Sánchez-Caro va haver d´abandonar i Torres va passar a ocupar la seva posició al capdavant, amb Hernández i Cauchi al seu immediat rebuf. En l´última volta, Melgar va fer de les seves i va decidir començar una sèrie d´avançaments, fins a creuar la línia de meta en primera posició, seguit de Ludovic Cauchi i Ferran Hernández. La primera fèmina va ser, en aquesta ocasió, Beatriz Neila.

Mogeda deixa empremta en el seu debut a la Copa Rieju RS3

Daniel Mogeda, actual campió de la Promovelocitat catalana, va donar la sorpresa de la jornada després d´imposar-se en les dues mànigues de la Copa Rieju RS3. La primera de les curses, celebrada dissabte, Mogeda va vèncer amb pràcticament un segon de marge sobre el segon classificat, Aaron Ruiz, qui malgrat marcar la volta ràpida en el circuit manxec, no va poder amb el seu rival. La tercera posició de dissabte se la va adjudicar Alejandro Doyle.

En la segona mànega, disputada diumenge, les coses no van canviar gaire. Daniel Mogeda va tornar a imposar la seva llei, la del més ràpid, en una cursa en la qual Alejandro Doyle, segon, ho va intentar fins al final, creuant la línia de meta només una centèsima per darrere del pilot de Castelldefels. Aaron Ruíz, segon en la primera mànega, va acabar tercer en la cursa de diumenge, amb 11 pilots de la Copa Rieju en pista.

Finalment, Daniel Mogeda es va enfilar al capdamunt del podi, Alejandro Doyle, va finalitzar en segona posició, i Aaron Ruíz en tercera.

Miralles i Rubio brillen a Albacete

Marc Miralles es va imposar en la categoria Open 600, disputada, com és habitual, en una sola màniga. El pilot gironí va guanyar amb molt marge sobre el segon classificat, Said Dahan. Oscar Martín va completar el podi. Pel que fa a l´Open 1000, la victòria va ser per a Alejandro Rubio, Joan Sardanyons va signar la segona posició, mentre que Xavier Molinés va completar el podi.

La propera cursa es disputarà a Alcarràs el proper 17 d ´abril.

Font: Agustí Nubiola i FCM

Fotos: Agustí Nubiola

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing