ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

Exitosa primera cursa de Quadresistència a Masllorenç

13/03/2016

Quad

Aquest diumenge s’ha donat el tret de sortida a una nova temporada de la Copa Catalana de Quadresistència amb la prova celebrada a Masllorenç. Sota l’organització del Moto Club Salomó, la jornada de motor a la població penedesenca ha tingut una altíssima participació, amb 40 pilots en pista, dividits entre les tres categories en joc: Q1, Q2 i Trofeu QAmateur. Tot i que el dia ha sigut força assolellat, el vent i la pols han dificultat les coses als pilots, que malgrat els inconvenients meteorològics, han pogut gaudir d’allò més de la quadresistència de Masllorenç.

Ple que fa als resultats del dia, en la categoria reina, Q1, la victòria final ha estat per Guillem Ullastres, qui ha dominat de dalt a baix totes dues mànigues. Només Dani Vila, després d’una espectacular segona màniga, ha sigut capaç de fer perillar la primera posició al pilot de Banyoles. El pilot Xavier Obradó, que corria a casa, ha aconseguit pujar al segon esglaó del podi, després de completar un tercer i quart lloc en les dues mànigues del dia. Anthony Torres ha completat el podi.

Pel que fa a la categoria Q2, la victòria final ha estat per Lluïs Quer, seguit de Pol Guitart i Roman Aupetit.

La categoria més nombrosa de totes les que han competit a Masllorenç ha estat la QAmateur. En aquesta categoria Marc Moreno s’ha endut totes dues mànigues. Malgrat que la igualtat ha estat la tònica en totes dues curses, el pilot de Valls s’ha mostrat intractable. Marc Chaume i Kevin Solbas han completat el podi d’aquesta categoria.

La propera cursa de la Copa Catalana de Quadresistència se celebrarà el proper 10 d’abril a Almenar.

 

Classificacions de la jornada en el document adjunt.

Fotos de Joan Santos.

Totes les imatges de la cursa al Flickr de la FCM.

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

  1. Fitxer adjunt
AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing