ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

Dissabte, jornada de presentació del Moto Clàssic Circuit 2016

22/02/2016

Velocitat

A la Sala Cotxeres del Palau Robert a les 11h del matí.

La FCM, la PMB, RallyClassics i 3H-MCC, presentaran el proper dissabte 27 de febrer el nou calendari i novetats dels Trofeus Català de Velocitat i Resistència Clàssiques 2016, les BMW ClàssicSeries de Regularitat i el PRE90 Moto Turisme.

L’acte de presentació tindrà lloc a la Sala d’actes “Les Cotxeres” del Palau Robert de Barcelona, situat al Pg. de Gràcia 107 de Barcelona, tot just a la confluència amb l’Av. Diagonal, a les 11h del matí.

Entre d´altres temes, els pilots participants en les diferents modalitats de Clàssiques podran informar-se sobre la cobertura, tramitació i costos de les llicències federatives necessàries, els terminis i despeses de les inscripcions, etc. Per tal de fer-ho el més gràfic possible, s´exposarà també el material tècnic d´ús necessari en la curses de Clàssiques.

Més enllà dels temes estrictament reglamentaris i esportius, la presentació al Palau Robert de Barcelona també tractarà temes com la campanya solidària promoguda amb èxit l’any passat per la PMB, i que enguany celebrarà la segona edició.

Tots els pilots participants que s’animin a venir a la presentació veuran en primícia el cartell de les 3Hores de Resistència Clàssiques de Castellolí, que es disputaran el proper 30 d’abril al Parcmotor.

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing