ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

La FCM introdueix la figura d’un coach esportiu pels pilots de la Copa Honda CBR300R

10/02/2016

Velocitat

L´acord a tres bandes entre la FCM, Honda i Parcmotor ofereix un immens ventall d’aprenentatge i formació.

Amb l’ambició de seguir formant els millors pilots de velocitat del món, la FCM torna a fer una passa endavant amb la creació d’una nova fórmula que complementa, i de quina manera!, l’exitós model de la monomarca, posat en marxa fa tres anys amb la Copa Honda CBR 250R. Les novetats d’enguany en són unes quantes.

Primerament, amb l’acord entre les tres parts, els pilots que participin a la Copa Honda CBR 300R, (una cilindrada major que la que hem viscut en els darrers tres anys amb la CBR 250R) gaudiran d’un programa d’entrenaments gratuïts sobre l’asfalt del Parcmotor Castellolí.

L’altre aspecte important que incorpora l’acord, és la integració de la figura d’un coach esportiu, que tindrà la important tasca de fer el seguiment dels diferents pilots de velocitat de la Copa Honda CBR 300R. L’experimentat pilot de velocitat, Salvador Cabana, assumirà aquest gran repte. Cabana supervisarà tots els entrenaments que els pilots de la competició realitzin al Parcmotor.

Finalment, l’última peça de l’engranatge que conformarà l’acord entre la FCM, Honda i Parcmotor és un dels plats forts de l’any: els pilots més destacats al llarg de la temporada de la Copa Honda CBR 300R, optaran a formar part del Team Honda Impala de Moto3, un nou equip que participarà al Campionat Espanyol de Velocitat (CEV) i que té per objectiu donar continuïtat i projecció als pilots de la Copa CBR300R.

En aquesta primera temporada, l´equip Team Honda Impala de Moto3 estarà format per tres expilots de la Copa Honda CBR 250R: el flamant guanyador de la Copa Honda de l´edició 2015, el mallorquí Joan Uviña, acompanyat de Guillermo Hernández y Alex Díez.

La cirereta al pastís de tot aquest programa, malgrat no ser notícia, seran les habituals Wild Cards que concedeix Honda per competir en curses de l’European Junior Cup. Aquestes Wild Cards són un premi a la constància dels pilots que més destaquin dins la Copa Honda CBR 300R d’enguany.

El Campionat del Mediterrani de Velocitat començarà el proper mes de març a Albacete. La primera cursa en territori català no serà fins el mes d’abril, al circuit d’Alcarràs.

Presentació de les novetats de la Copa Honda CBR 300R, de la mà del responsable d´Honda Competició, Albert Cavero.

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing