ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

Els campions de les quatre rodes: Vilà, Domínguez i Aupetit

15/12/2015

Quad

Coneixem els tres pilots vencedors de la Copa Catalana de Quadresistència.

Els campions de la Copa Catalana de Quadresistència i els del Trofeu Català de Quads han sigut els que més s’han fet esperar aquest 2015. Després d’una temporada molt intensa, ja sabem els noms i cognoms dels campions; es tracta de Daniel Vilà a la categoria Q1, Albert Domínguez de Q-Amateur, i Pierre Roman Aupetit del Trofeu Superamateur.

Finalitzades les cinc curses i 10 mànigues que enguany han composat la quadresistència catalana, amb unes xifres de participació molt positives (60 pilots en total), és hora de conèixer les valoracions dels tres campions de l’especialitat de les quatre rodes:

Daniel Vilà, campió de Catalunya categoria Q1

La temporada ha sigut difícil, sobretot per l’accident del meu company, Jordi Serra, en la primera cursa de l’any. També m’he sentit castigat per les lesions, però finalment m’he sabut refer i he acabat molt bé la temporada. En aquesta última prova, he pogut gaudir d’una cursa un pèl més conservadora i tranquil·la per assegurar-me la primera posició.

En un moment com aquest, un cop he aconseguit la Copa Catalana de Quadresistència, em ve al cap la meva família, els amics i patrocinadors, però sobretot el Jordi Serra, que és qui més es mereix que li dediqui el títol.

Albert Domínguez, campió de Catalunya categoria Q Amateur:

No vaig començar la temporada amb bon peu, ja que vaig haver d’abandonar la primera màniga de Vilafant, en la primera cursa de l’any. D’ençà aquella relliscada, les coses han anat a millor i he sumat molts punts al llarg de la temporada, fins aconseguir guanyar el títol. Estic molt content.

Vull dedicar aquesta Copa a tots els amics que m’han donat suport, a aquells qui m’han ajudat a tenir el quad a punt a cada cursa; gràcies a tots ells això ha sigut possible.

Pierre Roman Aupetit, campió de Catalunya Superamateur

Estic content amb les cinc curses que he disputat aquesta temporada. El que realment importa és el resultat final; estic realment content. M’agradaria destacar el paper de la FCM, ja que han sabut organitzar molt bé tot el campionat. Voldria dedicar el Trofeu al meu equip, Trivimón, el qual m’ha donat tot el suport necessari, a la vegada que m’han fet evolucionar molt com a pilot.

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing