ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

Castellolí posa el punt i final a la temporada de quadresistència

09/12/2015

Quad

Cap de les tres categories compta amb un campió.

Aquest diumenge se celebra l’última prova de la Copa Catalana de Quadresistència al Circuit Parcmotor de Castellolí.

Els pilots de les quatre rodes es disposen a lluitar de valent en l’estrena d’aquesta disciplina al traçat off road de Castellolí, el qual utilitzarà zones del circuit de motocròs, formant un recorregut d’uns 1,3km de longitud.

Després de quatre curses trepidants al llarg de tot el territori català:  Vilafant, Ravós del Terri, Almenar i Masllorenç, aquest cap de setmana es posarà el punt i final a la temporada, no només de Quadresistència, sinó del conjunt de campionats de Catalunya de Motociclisme 2015.

Màxima emoció

Si en algun aspecte s’ha caracteritzat la present temporada de la Copa Catalana de Quadresistència ha estat per la gran igualtat que s’ha viscut a la majoria de curses. Aquesta igualtat, s’ha traduït en una última cursa del tot emocionant, ja que cap de les categories compta amb un campió, però si amb una bona colla d’aspirants.

A la categoria QAmateur, hi ha fins a cinc pilots amb opcions a endur-se el campionat, entre ells Albert Domínguez, qui encapçala la classificació amb 148 punts, Alex Bovè, amb 145, i Mario Gajón amb 134. El quart i el cinquè classificat, Rubèn Bujaraloz i Pol Guitart també opten a guanyar, malgrat que amb opcions força remotes.

Els tres primers classificats en la categoria Q1: Guillem Ullastres, Daniel Vila i Oriol Vidal, compten pràcticament amb les mateixes opcions de proclamar-se campions. La diferència entre el primer i el tercer classificat és només de sis punts, així doncs, qualsevol detall al llarg de les dues mànigues pot decantar el campionat en favor d’un o altre pilot.

Finalment, el Trofeu Superamateur és l’única categoria que compta amb un clar favorit, es tracta de Pierre Roman Aupetit, qui suma 36 punts més que el segon classificat, Lluís Quer. En aquesta categoria molts pilots aspiren aconseguir un preuat tercer lloc a la classificació final.

Després de la cursa de Castellolí, se celebrarà un dinar popular amb tots els participants de la prova, on es farà entrega de trofeus i obsequis per a tothom.

Horaris:

  • De 8 a 8:45 h.: Verificacions administratives i tècniques
  •  9h.: Breefing pilots
  • De 9:15 a 9:30h.: Entrenaments Súper-Amateurs
  • De 9:40 a 10:10h.: Entrenaments Campionat Catalunya
  • De 10:25 a 10:45h.: 1ª Màniga Súper-Amateurs
  • De 11 a 11:45h.: 1ª Màniga Campionat de Catalunya
  • De 12 a 12:20h.: 2ª Màniga Súper-Amateurs
  • De 12:35 a 13:20h. : 2ª Màniga Campionat de Catalunya
  • A les 13:45 h. Entrega de trofeus cursa
  • A les 14:00h Entrega de Trofeus Final Temporada

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing