ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

35 pilots disputen la penúltima prova de Quads a Masllorenç

08/11/2015

Quad

A punt de finalitzar la temporada de la Copa Catalana de Quadresistència, aquest diumenge la competició ha celebrat la quarta i penúltima prova de la temporada al Baix Penedès. Sota l’organització del Moto Club Salomó, la cursa ha tingut una gran resposta per part dels pilots, els quals han omplert les gralles de sortida del circuit de Masllorenç. Finalment, 35 pilots han assistit a la prova.

Totes les mànigues han estat molt disputades, sobretot a la categoria Q1, on la batalla s’ha centrat entre els pilots Oriol Vidal, Jordi Farrés i Xavier Obrado, els quals han completat el podi d’aquesta categoria. Daniel Vila, qui havia protagonitzat una primera màniga espectacular, s’ha quedat sense opcions de podi després de trencar el motor en la segona màniga del dia.

La categoria Q Amateur ha estat per Mario Gajón, després de fer primer i segon a les dues mànigues. El segon esglaó del podi d’aquesta categoria ha sigut per Pol Guitart, mentre que Albert Dominguez ha fet tercer.

Pel que fa  a la categoria Super Amateurs, la victòria ha estat per un intractable Lluís Quer, qui ha dominat de dalt a baix totes dues mànigues. Marc Chaume ha pujat al segon esglaó del podi, mentre que Roman Aupetit l’ha completat fent tercer i quart a les dues mànigues del dia.

Tots els pilots que han participat a la penúltima prova de la Copa Catalana de Quadresistència han gaudit d’una jornada de motor molt completa, i han volgut destacar la gran organització del Moto Club Salomó.

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing