ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

La quadresistència viu la tercera jornada en un circuit d´Almenar adaptat

26/10/2015

Quad

Penúltima prova de la Copa Catalana de Quadresistència

El circuit el Terré Almenar s’ha transformat, per un dia, per tal d’acollir la tercera cursa de la temporada de la Copa Catalana de Quadresistència. La penúltima prova del calendari dels Quads s’ha traslladat fins al circuit de motocròs d’Almenar, un escenari inèdit per aquesta competició. El Club Esportiu el Terré d’Almenar ha hagut d’adaptar el circuit de motocròs a l’especialitat de quatre rodes, eliminant tots els salts del traçat.

La novetat del circuit lleidatà dins el calendari de la Copa Catalana de Quadresistència ha aixecat una gran expectació, la qual s’ha traduït amb una molt bona assistència de públic i pilots.

Els més de trenta pilots quan han gaudit de la primera experiència al circuit d’Almenar,  han competit dividits en tres categories: Q1, Q Amateur i Super-Amateurs.

Roman Aupetit ha estat un dels grans protagonistes del dia, després de pujar a l’esglaó més alt del podi en la categoria Super Amateurs. El pilot gironí ha guanyat la primera màniga del dia i ha fet segon en la darrera. Patrick Costy i Roberto Anton l’han acompanyat al podi.

Pel que fa a la categoria Q1, Daniel Vila no ha tingut rival al circuit d’Almenar. El pilot de l’Anoia ha guanyat totes dues mànigues amb una gran solvència. Guillem Ullastres i Jordi Farrés han ocupat la segona i tercera posició, respectivament.

Finalment, la categoria Q Amateur ha estat cosa de Mario Gajón, qui ha completat una fantàstica primera màniga, on ha aconseguit la victòria, i una segona màniga, on ha finalitzat en segona posició, després d’una emocionant i trepidant lluita amb Albert Domínguez. Tots dos pilots han creuat la línia d’arribada amb unes mil·lèsimes de marge. Finalment, el podi d’Almenar a la categoria Q Amateur l’han completat Gajón, en primera posició, Domínguez, segon, i Àlex Bovè en tercera posició.

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing