ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

La Clua posa punt i final a la temporada de la Copa Catalana d´enduret

19/10/2015

Enduro

74 pilots s´han acostat fins al pantà de Rialp 

Aquest passat diumenge s’ha celebrat la darrera prova de la temporada de la Copa Catalana d’Endurets a la Clua de Bassella. Sota l’organització del MC Segre, l’última cursa de la temporada ha posat nom i cognoms als campions de cadascuna de les categories. La jornada esportiva de la Clua ha estat marcada per la gran participació, amb més de 70 pilots, i per l’alegria dels nous campions de Catalunya d’aquesta especialitat.

Bruno Miró (50cc) s’ha endut el duel més trepidant de la jornada. El pilot del Catllar ha aconseguit el campionat de la seva categoria després de finalitzar segon la prova, i sumant més punts que el seu principal perseguidor, Nahuel Santamaria, que ha finalitzat tercer la prova. Avui, però, el protagonisme de la cursa ha estat per Eyal Efroni, el pilot d’Hostalets de Pierola ha estat el més ràpid de la jornada, i qui ha ocupat l’esglaó més alt del podi.

La gran sorpresa del dia l’ha protagonitzat Marc Pablo (65cc), qui havia de remuntar 23 punts al líder destacadíssim de la categoria 65cc, Pau Magrià. Malgrat que Magrià no ha pogut assistir a la cursa de la Clua, Pablo no tenia cap altra opció que guanyar la darrera prova de la temporada; i ho ha aconseguit! Pau Conesa i Saulo Sumoy han acompanyat a un eufòric Marc Pablo al podi.

Francesc Aguilar (85cc) ha segellat una temporada per emmarcar en la darrera prova a la Clua de Bassella. El pilot de Seva, que va començar la temporada amb no gaire bon peu, va saber refer-se a partir de la tercera cursa de la Copa Catalana d’Endurets, i finalment s’ha endut el títol cap a casa. A la Clua, on hi ha hagut una magnífica participació a la categoria 85cc, amb 25 pilots, Francesc Aguilar ha tornat a vèncer de manera magistral. Gerard Mercader i Albert Fontova l’han acompanyat al podi; precisament, tots dos pilots han firmat la segona i tercera posició de la classificació general de 85cc.

Mariona Valero ha estat la més ràpida en la categoria Fèmines, seguida d’Íngrid Macià i Mireia Banús. Aïda Castro, qui ja s’havia proclamat campiona de la categoria, no ha pogut assistir a la darrera cursa de la temporada.

Pel que fa a Clàssiques 80, Genís Cuadros ha guanyat la seva sisena prova de la temporada i ha certificat una primera posició incontestable. Ramon Font l’ha acompanyat al podi de la Clua.

La temporada de la Copa Catalana d’Endurets finalitza amb molt bones sensacions per part de pilots i Moto Clubs, amb un total de set escenaris i una altíssima participació en totes les curses.

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing