ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

18a Quadresistència de Ravós del Terri

16/09/2015

Quad

Aquest diumenge se celebra la Quadsravós 2015, corresponent a la segona prova de la temporada de la Copa Catalana de Quadresistència.

Després d’una llarga aturada, els pilots i aficionats dels quads tenen una cita obligatòria a Ravós del Terri, on el Moto Club Rav Motor organitzarà la seva 18a edició d’aquesta tradicional prova.

La cursa de diumenge tindrà un recorregut de 1,3Km, i se celebrarà ben a prop del majestuós castell de la població gironina; un escenari idíl·lic on s’hi donaran cita més d’una trentena de pilots. Les categories que competiran diumenge a Ravós són: Q Amateur, Q1 i Trofeu Superamateur.

El format de la cursa constarà de dues mànigues de 45 minuts per a les categories Q Amateur i Q1, els pilots de la categoria Superamateur disputaran dues mànigues de 20 minuts. Els entrenaments començaran a les 9:15 de matí, mentre que l’entrega de trofeus està prevista a les 13:45.

El MC Rav Motor ha informat que s’habilitarà servei de bar ben a prop del circuit. Un cop acabada la cursa es farà un dinar popular amb pilots i organitzadors.

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing