ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

El trial de Clàssiques gaudeix de Gironella i ja pensa en Ripoll

22/06/2015

Trial

Lara, Carbonell, Tarruella, Monge i Sánchez, els grans vencedors del dia.

Aquest diumenge s’ha celebrat la quarta prova de la Copa Catalana de Trial de Clàssiques a Gironella. El Moto Club Baix Berguedà, organitzador de la prova, ha reunit mig centenar de pilots que han hagut de completar, a dues voltes, les 11 zones distribuïdes per la serralada que envolta el Càmping de Gironella.

El vilafranquí, Joaquim Lara, ha vençut a la categoria Clàssics basant-se en una primera volta espectacular, on només ha comès una penalització i ha fet inútils els esforços de Josep Puig i Xavi Giralt, segon i tercer, respectivament. Pel que fa a la categoria Pre-75, Francesc Carbonell s’ha endut la victòria amb força marge respecte al segon i tercer classificats, José Luís Rodríguez i Josep Vidal, a qui ha tret 11 punts.

Jordi Tarruella, vencedor de la categoria Trialers, no ha donat opció ni a Bruno Vives ni a Blai Jové. El pilot del MC Ripoll, igual que Joaquim Lara, ha basat la seva victòria en una molt bona primera volta en la que ha aconseguit un marge de punts que no ha deixat escapar.

Ricard Monge ha vençut a la categoria Pre-80 amb 6 punts d’avantatge sobre Xavier Ribot, segon, i 11 punts respecte Àlex Sánchez, que ha completat el podi.

La categoria Expert ha mostrat una de les batalles més emocionants del dia protagonitzada entre els pilots Narcís Sánchez i Pere Anton Mill, qui ha anat acompanyat en tot moment de la seva conciutadana, Alba Lara. Després d’una primera volta molt igualada, Narcís Sánchez ha mostrat un to més regular en la segona que l’ha permès endur-se la victòria de Gironella. Jaume Bonfill ha completat el podi a molta distància dels dos primers classificats.

La de Gironella ha estat la primera de les tres proves que els pilots competiran en un espai de temps de només dues setmanes, i és que la setmana que ve se celebren els dos dies del Trial del Gall, una cita marcada en vermell al calendari de tots els pilots amants del trial.

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing