ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

La rebel·lió dels perseguidors al Trial de Nens de Montbui

15/06/2015

Trial

Els segons de la general fan un cop d’autoritat i prometen brega fins a l’última prova

La setena prova de la temporada de la Copa Catalana de Trial de Nens s’ha disputat aquest diumenge a Santa Margarida de Montbui. Tot i que el focus de protagonisme del motor estava centrat al Circuit de Barcelona-Catalunya, el trial ha tingut una molt bona acollida amb una participació que ha rondat el mig centenar de pilots. Clara Casas (Aleví) i Pau Teixidó (Aleví+8) han brillat en una jornada que dóna més emoció que mai a la recta final de temporada.

Clara Casas ha estat, sens dubte, una de les protagonistes del dia, ja que a només tres proves per finalitzar la competició, ha retallat cinc punts a Gerard Vila, líder de la general de la categoria Aleví, amb una esplèndida cursa on només ha comès un punt de penalització. La victòria de Casas obre un escenari ple d’emoció de cara a les últimes curses de la temporada, ja que provablement no sabrem el guanyador fins a l’última jornada.

Pau Teixidó també ha protagonitzat una de les remuntades de la jornada, després d’aconseguir una ajustada victòria sobre el líder de la categoria Aleví+8, Frederic Guardiola.  Teixidó s’ha imposat a Guardiola per només dues penalitzacions de marge. Amb aquesta victòria, i a només tres curses per tancar el teló de la temporada, Frederic té 12 punts més que Teixidó. El podi d’avui l’ha completat un Ramon Godino que segueix tercer a la general i que encara no es dóna per vençut.

Lluc Miquel ha vençut còmodament a la categoria Promo, tot i que té impossible atrapar el líder de la general, Pol Mediña, qui avui ha fet segon. Qui no ha fallat al Trial de Montbui ha estat un incontestable Max Roquet (Base) que avui, i com ha anat fent al llarg de l’any, ha aconseguit una còmode victòria. El pilot del MC Tona ha posat la directa cap a un títol que podria aconseguir de manera matemàtica a la propera cursa que se celebrarà a Tossa. Luís Miguel Dominguez i Adrià Mercadé han completat el podi de Montbui.

Pep Enric Mallafré, segon a la general de la categoria Iniciació, ha posat tota la carn a la graella en aquesta última jornada aconseguint rebatre la primera posició al Trial de Montbui al líder de la categoria Base, Nico Rodríguez, qui ha acabat segon. Nico segueix com a líder destacat amb més de 40 punts d’avantatge sobre Pep Enric Mallafré. Genís Forns ha completat el podi del Trial de Montbui i empata amb Mallafré a la tercera posició de la general. El duel per aconseguir la segona posició de la categoria promet, i molt.

Pel que fa la categoria Fèmines, Clara Casas, Andrea Sáez i Laia Pi, ocupen les tres primeres posicions de la general, respectivament.

La propera cursa de la Copa Catlana de Trial de Nens tindrà lloc just després de les vacances d´estiu, a parincipis de setembre a Tossa. 

 

Totes les fotos de la prova al Flickr de la FCM 

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

  1. Fitxer adjunt
AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing