ZONA PRIVADA

FCM / Notícies

Toni Bou s’emporta la 38a edició del X-Trial de Barcelona

09/03/2015

Trial

Toni Bou fa un autèntic cop de puny sobre la taula al Sant Jordi. El pilot de Piera arribava a Barcelona després de veure’s superat per Adam Raga a l’última prova del Mundial X-Trial disputada a França. Sota aquest context, Toni Bou tenia el repte de tornar a guanyar al Palau Sant Jordi. Els catalans Albert Cabestany i Adam Raga es presentaven com els seus principals rivals de la tarda, i sota aquesta pressió, Toni Bou va fer una autèntica exhibició de trial indoor. El pilot de Repsol Honda va completar la prova amb només sis penalitzacions, quatre menys que Adam Raga, que va finalitzar segon amb deu penalitzacions. Albert Cabestany, tercer, va completar el podi català.

Milers de persones van poder gaudir de l’espectacle de Trial més important del món al Sant Jordi, demostrant una vegada més la passió del públic català pel motor.

Amb aquesta victòria, Toni Bou lidera la classificació provisional del Campionat del Món amb 13 punts d’avantatge sobre Adam Raga, i 27 sobre el tercer classificat, el també català Albert Cabestany.

La cita de l’Enduro Indoor, no puntuable pel Mundial, va ser pel polonès Taddy Blazusiak.

Després d’aquesta prova, ja només en falten dues per finalitzar el Mundial X-Trial FIM 2015. 

Per obtenir més informació, segueix-nos a les xarxes socials:

AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing