Motocròs de Bellpuig

Àmbit:Campionat Lleida
Data:03/12/2016 - 04/12/2016
Organitzador:Moto Club Segre
Lloc de cel·lebració:Bellpuig
Telèfon:689300889
Lloc de sortida:Circuit Montperler
Horaris: DISSABTE DE 8.00 A 9.00 ------ INSCRIPCIONS ENTRENAMENTS DE 9.00 A 9.25 MX-1, MX-2 25MIN DE 9.30 A 9.55 MX-3 25MIN DE 10.00 A 10.25 Aficionats 25MIN DE 10.30 A 10.55 MX-85 i MX-65 25MIN DE 11.00 A 11.20 MX-50 20MIN 1ª CURSA DE 11.25 A 11.45 20MIN + 2V MX-1 i MX-2 DE 11.55 A 12.10 15MIN + 2V MX-3 DE 12.20 A 12.35 15MIN + 2V Aficionats DE 12.45 A 13.00 15MIN + 2V MX-85 i MX-65 DE 13.10 A 13.20 10MIN + 2V MX-50 DE 14.15 A 18.00 ACONDICIONAMENT DE PISTA DIUMENGE WARM-UP DE 9.00 A 9.10 MX-1, MX-2 10MIN DE 9.15 A 9.25 MX-3 10MIN DE 9.30 A 9.40 Aficionats 10MIN DE 9.45 A 9.55 MX-85 i MX-65 10MIN DE 10.00 A 10.10 MX-50 10MIN 2ª CURSA DE 10.15 A 10.35 20MIN + 2V MX-1 i MX-2 DE 10.45 A 11.00 15MIN + 2V MX-3 DE 11.10 A 11.25 15MIN + 2V Aficionats DE 11.35 A 11.50 15MIN + 2V MX-85 i MX-65 DE 12.00 A 12.10 10MIN + 2V MX-50 3ª CURSA DE 12.20 A 12.40 20MIN + 2V MX-1 i MX-2 DE 12.50 A 13.05 15MIN + 2V MX-3 DE 13.15 A 13.30 15MIN + 2V Aficionats DE 13.40 A 13.55 15MIN + 2V MX-85 i MX-65 DE 14.05 A 14.15 10MIN + 2V MX-50 * Aquests horaris podran ser modificats a criteri del club organitzador i del director de cursa. *Us recordem a tots els pilots que heu de estar 10 minuts abans de cada cursa a la zona de pre-park. * Les graelles de sortida es començaran a formar quan el director de cursa ensenyi el cartell de 2 voltes de la màniga anterior. A LAS 14:30h REPARTIMENT DE PREMIS.
President del club:CAPDEVILA MARSANS, LLUIS
E-Mail contacte:mcsegre@mcsegre.org
Categories:Afeccionats
MX1
MX2
MX3
MX50
MX65
MX85
Província:Lleida
Classificació:Classificació: Resultats_MX_Bellpuig_03_04122016.pdf