ZONA PRIVADA

NOTÍCIES


ESPECIALITATS

Concentracions, Excursions i Trobades

Curset

Dirt Track

VICTÒRIA PER AMÈRICA AMB JD BEACH

18/12/2017 Dirt Track

JD Beach, després d’una jornada impecable al Palau Sant Jordi de Barcelona, s’ha endut la victòria absoluta de la cinquena edició del Superprestigio Dirt Track de Barcelona durant el que era la seva primera visita a Barcelona. Durant aquest Superprestigio hem vist, un any més, un nivell de competitivitat altíssim. Briar Baumann i Ferràn Cardús, els dos en categoria Open, han acompanyat a Beach al podi definitiu.

Entrenaments

Motocròs

Trial

Velocitat

Móra d´Ebre decideix els campions de Supermotard

06/11/2017 Velocitat

Víctor Alguacil (SM1), Adrián Cervera (SM2), Bruno Moneyron (SM4), Jordi Antonio (SM65), Joan Ruíz (SM85) i Carlos Daniel (Trofeu SM Road), es proclamen campions de Catalunya i se sumen als ja campions Fernando Urra (SM3) i Yvonne Cerpa (Fèmines).

ACT. INTERNACIONAL


Cervera aclama novament al seu Campió

20/11/2016 Velocitat

El pilot de l´equip Repsol Honda es dóna un bany de multituds a la seva localitat natal per celebrar el cinquè Mundial, tercer en la categoria reina.

ENTREVISTES


Entrevista a Alex Rubio i Omar Marcet, campions de Catalunya de Velocitat 2017

24/08/2017 Velocitat

El passat 22 de juliol, coincidint amb la darrera prova del Campionat de Catalunya de Velocitat 2017 al circuit de Barcelona Catalunya, vàrem conèixer el nom dels campions de les cilindrades 600 i 1000: Alex Rubio i Omar Marcet. Els circuits d´Alcarràs, Parcmotor Castellolí, i Barcelona-Catalunya, han completat enguany el calendari de curses del Campionat de Catalunya de Velocitat.

Des de la FCM hem volgut saber com s’ha desenvolupat la temporada de tots dos pilots.
Les impressions dels més joves

31/05/2016 Velocitat

Pilots de la Copa Rieju atenen els micròfons de la FCM en un ambient molt distès, un cop acabada la cursa del CMV al Parcmotor.


COMUNICATS DEL COMITÈ DE DISCIPLINA
MOTO CLUBS INFORMEN

Enduro del Segre, Campionat de Catalunya d´Enduro


CANAL FCM YOUTUBE

AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Galfer
Bridgestone
Museu Moto
Andrac Computing