ZONA PRIVADA

ESPECIALITATS

Concentracions, Excursions i Trobades

Dirt Track

VICTÒRIA PER AMÈRICA AMB JD BEACH

18/12/2017 Dirt Track

JD Beach, després d’una jornada impecable al Palau Sant Jordi de Barcelona, s’ha endut la victòria absoluta de la cinquena edició del Superprestigio Dirt Track de Barcelona durant el que era la seva primera visita a Barcelona. Durant aquest Superprestigio hem vist, un any més, un nivell de competitivitat altíssim. Briar Baumann i Ferràn Cardús, els dos en categoria Open, han acompanyat a Beach al podi definitiu.

Entrenaments

Motocròs

Quad

Velocitat

ACT. INTERNACIONAL

30 vegades Toni Bou

22/11/2021

El pilot de Piera s´endú la victòria del 44 Trial Indoor de Barcelona. Gabriel Marcelli, pilot format a l´escola Talents Trial Ripoll, aconsegueix una meritòria segona posició. Berta Abellán fa segona en l´estrena del Trial Indoor Femení.


ENTREVISTES

Marc Alcoba:

19/05/2021

Entrevista enregistrada el 30-03-21, coincidint amb els primers entrenaments oficials de Supersport 600 al circuit de Barcelona-Catalunya.Entrevista a Alex Rubio i Omar Marcet, campions de Catalunya de Velocitat 2017

24/08/2017 Velocitat

El passat 22 de juliol, coincidint amb la darrera prova del Campionat de Catalunya de Velocitat 2017 al circuit de Barcelona Catalunya, vàrem conèixer el nom dels campions de les cilindrades 600 i 1000: Alex Rubio i Omar Marcet. Els circuits d´Alcarràs, Parcmotor Castellolí, i Barcelona-Catalunya, han completat enguany el calendari de curses del Campionat de Catalunya de Velocitat.

Des de la FCM hem volgut saber com s’ha desenvolupat la temporada de tots dos pilots.
Les impressions dels més joves

31/05/2016 Velocitat

Pilots de la Copa Rieju atenen els micròfons de la FCM en un ambient molt distès, un cop acabada la cursa del CMV al Parcmotor.

COMUNICATS DEL COMITÈ DE DISCIPLINA

MOTO CLUBS INFORMEN

Reportatges dels Campionats de Catalunya de Motociclisme

Al canal Youtube de la FCM trobareu vídeos i reportatges de les curses organitzades per la Federació Catalana de Motociclisme.

Si us feu subscriptors del canal, rebreu a l´instant els vídeos que pengem.


CANAL FCM YOUTUBE

AMB LA COL·LABORACIÓ DE:
Museu Moto
Andrac Computing